طراحی سایت در قرچک، طراحی وب سایت در قرچک، طراحی فروشگاه اینترنتی در قرچک
طراحی سایت در قرچک، طراحی وب سایت در قرچک، طراحی فروشگاه اینترنتی در قرچک
طراحی سایت در قرچک، طراحی وب سایت در قرچک، طراحی فروشگاه اینترنتی در قرچک، بهینه سازی سایت در قرچک، طراحی اپلیکیشن موبایل در قرچک
با توجه به نیاز روز افزون شرکت ها و اشخاص برای معرفی کالا و خدمات به مشتریان، بهترین و سریع ترین راه ممکن طراحی وب سایت و طراحی و پیاده سازی اپلیکیشن های موبایل خواهد بود.
با توجه به هرینه های طراحی و چاپ کاتالوگ و ارسال آن به دست مشتریان، هرینه تبلیغات محیطی، هرینه تبلیغات تلویزیونی، میتوان گفت با طراحی و اجرای یک وب سایت داینامیک و قابلیت بروز رسانی آن در هر لحظه و هر جایی،وب سایت میتواند به راحتی کالا و خدمات شما را در اختیار هر کاربری قرار دهد.
وب سایت شما میتواند با کسب بهترین رتبه در موتور های جستجو گر اینترنتی همانند گوگل، یاهو و ...، همیشه در صدر جستجو های کاربران باشد.
با توجه به قابلیت انجام تمام مراحل طراحی وب سایت به صورتی غیر حضوری و به صورت اینترنتی، به راحتی میتواند از هر نقطه ایران سفارش طراحی سایت خود را داشته باشید و در هر زمان از انجام مراحل طراحی و برنامه نویسی مطلع گردید.
تمام مراحل در هر فاز با هماهنگی شما انجام خواهد شد و در هر مرحله به تایید شما خواهد رسید.
در صورت نیاز در هر زمانی کارشناس تیم ما میتواند به مجموعه شما اعزام و به صورت حضوری مراحل طراحی و برنامه نویسی وب سایت شما، بررسی گردد.
نگران نباشید، به کسب و کار شما رونق میبخشیم.
برای مشاوره با همکاران ما در تماس باشید.
معرفی شهر قرچک
قَرچَک شهری است در جنوب استان تهران در شهرستان قرچک. قرچک در سال ۱۳۲۰، ۱۶۷نفر جمعیت داشته قرچک به علت مهاجرپذیری فراوان، رشدخود را به شهر بهسرعت پیمودهاست. وجه تسمیهٔ آن به سبب وجود پست بازرسی روسها در جریان جنگ دوم جهانی، در کنار ایستگاه قطاری بود که آن جا برای بازرسی محمولههای گندمی که به مقصد اتحاد جماهیر شوروی، فرستاده میشد، ایجاد کرده بودند و به این سبب، مردم بومی به آن جا قریهٔ چک میگفتند. قرچک در سال ۱۳۵۵ به شهر تبدیل شد علت توسعه اصلی آن در آن سالها وجود کوره پزخانههای زیادی بود که در این منطقه وجود داشت ودارد ودلیل اصلی شکلگیری قرچک کوره پزخانههای آن است بر روی یکی از دودکشهای آن که غیرفعال است و در کنار کمربندی واقع شده توسط معمار آن که مشخص نیست چه کسی است با آجر و به صورت برجسته سال ۱۳۳۲ نقش بستهاست. در سالهایی که تهران برای توسعه وساخت وساز نیاز به مصالح ساختمانی از جمله آجر فشاری داشت کارگران فصلی برای کار در این کوره پزخانهها از شهرستانهای مختلف به این شهر میآمدند؛ از آذربایجان، خراسان، کردستان، ایلام… بعد از شروع جنگ در افغانستان ومهاجرت افغانها، افغانها نیز به این کارگران اضافه شدند وبسیاری از این کارگران فصلی در این شهر ساکن شدند و این شهر شکل گرفت. با افزایش جمعیت ورشد مهاجرت این شهر هر روز بزرگتر شد. بیش از ۹۸ درصدجمعیت این شهر مهاجرانی از شهرستانهای مختلف ایران میباشند؛ آذریها، لرها، کردها، خراسانیها، شمالیها. از اینرو این شهررا میتوان ایرانی کوچک دانست. در دوران ۸ سال جنگ ایران و عراق نیز محلههایی از این شهر میزبان شیعیان عراقی بودن که به ایران مهاجرت کرده بودند. خلاصه اهل هر شهری از ایران که باشید در قرچک حتماً همشهریانی خواهید داشت. قرچک به دلیل خاک مرغوب همیشه مورد توجه صنعت تولید آجر و سفال بوده و به دلیل حفاریهای انجام شده به همین منظور در شمال این شهر چالههای عظیمی وجود دارد. در قرچک مهاجران محله خاص خود را دارند و علاوه بر زبان فارسی به گویشهای وزبانهای قومی خویش سخن میگویند. مسجدها وحسینیههای زیادی در این شهر وجود دارد که ذیل اسم مسجد نام منطقهای که مردم آن محله که از آنجا مهاجرت نمودهاند، نوشته شدهاست و در سالهای اخیر نیز میزبان جمعیت سر ریز تهران هم بودهاست. پل معروفی در منطقه باقرآباد این شهر نیز وجود دارد که به دلیل کشته شدن تعدای که با قصد اعتراض به بازداشت آیتالله خمینی در روز ۱۵خرداد۱۳۴۲ ورامین وپیشوا را ترک گفته و به سمت تهران عزیمت داشته و روی این پل اتفاق افتاد و پراکنده شدن به پل ۱۵ خرداد معروف است. ساخت این پل قدیمی آجری به دوره پهلوی اول بازمیگردد. در قرچک یک قنات از شمال تا جنوب این شهر وجوداشته که به قنات ولی آباد معروف است وخیابان ولی آباد در کنار آن شکل گرفته که امروزه جز در کنار خط آهن وبدلیل ایجاد مشکل اثری از آن نیست. خط آهن سراسری (تهران، مشهد) جنوب این شهر را به صورت کلی طی میکند ومانع پیشروی این شهر به سمت جنوب شدهاست.